Ajudem a l' Aloja i fem una gran festa final!

El dimecres a primera hora del matí vam rebre una carta de l' Aloja on ens demanava ajuda perquè ha perdut les seves ales i ara no pot cuidar de la natura. Per poder ajudar-la ens va demanar que preparéssim una poció màgica amb diferents ingredients que vam anar trobant pel parc de Ca l' Arnús.








Un cop teníem tots els ingredients vam preparar la poció i vam dir les paraules màgiques!




Després d'esmorçar vam rebre una altra carta de l' Aloja on es deia que la poció no havia funcionat i que havia parlat amb un savi que li havia dit que si fèiem unes varetes i dèiem les paraules màgiques segur que tornarien les ales.






Tot i així, l'endemà mentre jugàvem al parc de les cordes vam trobar una carta de l' Aloja on ens deia que les varetes tampoc havien funcionat i ens proposava una missió molt més complicada: anar a Arenys de Mar i parlar amb la bruixa del bosc perquè ens ajudi a trobar les ales. Tots esperem amb moltes ganes l'excursió del divendres per poder viure aquest nou repte.






Mentrestant com el casal ja s'acaba hem fet una gran festa amb balls, bombolles, entrega de medalles, polins i un photocall! Mireu quines fotos ben divertides han sortit!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.