SORTIDA A LA GRANJA DE CAN GEL

El passat 13 de juliol els nens i nenes del casal del Micaquer varen anar a Can Gel per descobrir el món d'una granja dedicada, especialment, a les vaques.



Només arribar, vam esmorzar en un tranquil entorn natural per agafar forces i vam jugar una estona a fer de graners. 



                                                 

La nostra vista va continuar per les diferents instal·lacions de la granja, on vam poder veure la diferent distribució segons si les vaques eren per treure llet, si eren vedells o estaven embarassades. Vàrem tenir la sort de poder-les donar de menjar, una barreja de palla amb herba, i de donar el biberó a les més petites de la granja. El granger i la grangera ens van explicar diferents curiositats d'aquest animal, com per exemple que la vaca era el primer animal que l'home havia domesticat. També vam conèixer altres animals de la granja, com les cabres, les gallines, un cavall i un poni.



















Un cop finalitzada la nostra visita, vam tornar a la zona de pícnic on vam dinar totes juntes. Després, vàrem aprofitar l'estona d'esbarjo fins l'últim moment en un magnífic paller ple d'eines que ens permetien posar-nos a la pells dels grangers i les grangeres. 




UN DIA PER RECORDAR!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.