Sortida al Parc de la Bastida

Divendres va ser la ultima excursió del casal de juliol i la vam gaudir al màxim. Com vam arribar al parc bastant d'hora, vam aprofitar per anar al lavabo i per fer una mica de temps lliure. Els infants no van dubtar en provar el parc i explorar tot l'espai. Després d'una estona jugant, vam començar a esmorzar a una de les taules de pícnic.



En acabar d'esmorzar, vam començar amb les proves finals per arribar a ser protectors de la natura. Consistia a un joc de pistes, és a dir, havíem de buscar els sis papers verds on a cadascun hi havia una prova relacionada amb el que hem anat fent al llarg de les darreres setmanes. Per exemple: hem hagut de practicar la "pose flamingo", fer el salt més gran que poguéssim, endevinar quin arbre hem tocat, buscar diversos elements de la natura, etc. S'ho han passat molt bé!






Més tard, hem dinat a l'ombra i després ens hem fet un massatge per relaxar-nos una mica. Després, hem volgut escalar una rampa per baixar-la com si fos un tobogan i hem aprofitat a fer temps lliure. Ens hem embrutat molt, però ha valgut la pena! 

Mentre tots jugàvem, un monitor i una monitora han anat a buscar a l'aeroport de Barcelona a l'agent Farigola i a l'agent Menta, els quals tornaven del seu viatge a Sud-àfrica. Quan aquests dos últims han aparegut a la zona on estàvem, hem fet una rotllana per poder-los explicar totes les insígnies que hem guanyat al llarg de les dues setmanes. Com que els agents han vist que ens hem implicat i treballat molt per arribar a ser protectors/es de la natura, ens han repartit a cadascú una targeta confirmant que ja som protectors/es de la natura! Quina il·lusió, si és que tant d'esforç sempre té la seva recompensa... Estàvem molt però que molt contents/es.

Esperem veure-us aviat, us trobarem molt a faltar Colla Verda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.