Casalet de Primavera 2021

 Bona tarda famílies!

Aquests quatre dies de casal hem gaudit moltíssim sent exploradors i exploradores i aconseguint totes les insígnies🔍🌳

Dilluns 29, després d'haver fet jocs per coneixen's una mica millor vam fer el nostre propi prismàtic d'explorador! Mentre deixàvem assecar la pintura dels prismàtics, vam aprofitar a jugar al joc "Els ocells sense por", un joc semblant al de la gallineta cega. Vam riure molt! A més a més, vam jugar a unes peces de Lego.


Un cop acabat, vam anar al Parc de Can Solei a explorar la natura i vam recollir diferents elements de la natura (pedres, sorra, branques, flors, pinyes, plantes...) per tal de crear un mural conjunt🌱🌸🌿. Mireu que bonic ens va quedar!



Per últim, vam donar-los les merescudes insígnies: la de l'amistat 👫 i la de la natura 🌳.

Dimarts 30, vam explorar les diferents parts del cos i les nostres habilitats i vam aprendre a relaxar-nos i a prendre consciència de l'elasticitat, la força, la punteria, la velocitat, etc. Quan vam fer yoga ens vam divertir molt i també ens vam poder relaxar i sentir la nostra respiració. Aquestes són algunes postures que vam practicar:


Després vam anar d'excursió al Parc de les Cordes on ens ho vam passar genial escalant un arbre, saltant, tirant-nos per la tirolina, gronxant-nos, etc.



Per últim, vam posar a prova les nostres habilitats del cos💪! Per practicar la força vam jugar a qui llençava la vamba més lluny👟; per treballar la velocitat vam fer curses de diferents tipus🏃 (a peus junts, a quatre potes, saltant, de costat...); i també vam jugar als bolos🎳 per veure si tenim bona punteria o no. Tots i totes ho vam fer tan bé que vam guanyar la insígnia del cos!

Dimecres 31, vam descobrir quines emocions tenim i a saber identificar-les😄😭😡😴😲😍. Primer, vam llegir el conte "El monstre de colors" i després vam explicar-nos algunes vivències on vam sentir alguna d'aquestes emocions (un nen va dir que va sentir tristesa en veure un altre nen plorant). Ens va encantar tant que vam fer alguns dibuixos relacionats amb el monstre de colors:



Després de fer els dibuixos, vam posar cançons que ens transmetien diferents emocions i les vam ballar al ritme de la música🎵. 
Més tard, vam anar a esmorzar a un parc del costat de l'escola i ens ho vam passar molt bé. Vam sentir molta alegria! En tornar a l'escola, vam jugar a representar les diferents emocions amb l'expressió de la cara i amb la veu. Va ser un moment molt divertit!


Finalment, vam fer un teatre d'emocions🎬, és a dir, vam fer dos grups i vam haver d'inventar-nos una obra de teatre on cadascú representés una emoció. I està clar, vam afegir als nostres prismàtics la insígnia del monstre de colors. Va ser un dia ple d'emocions!😉

Dijous 1 d'abril, l'últim dia de casal, hem fet un joc de pistes per trobar tots els ingredients perduts que calen per fer els dos experiments. Primer, hem hagut de buscar a la classe totes les peces de puzle per tal d'esbrinar les ubicacions dels ingredients en el parc del costat dels barracons📍👀. Som tan bons exploradors/es que els hem trobat molt ràpidament! Després hem anat a jugar al parc del costat de l'escola.


El primer experiment ha estat "veure" l'electricitat estàtica amb un globus i llana🎈👚. Creiem que tenim poders, perquè hem aconseguit que els globus es quedin enganxats al sostre. No us ho creieu?? Mireu mireu!





Per acabar el dia tan espectacular, hem fet el segon experiment: la pasta de sal. Ens ha encantat realitzar i explorar aquesta massa! Sí que és veritat que al principi ens feia una miqueta de fàstic tocar farina+sal+aigua😖... però ens ha guanyat la curiositat i les ganes d'experimentar amb aquests ingredients😂. En finalitzar el dia hem repartit l'última insígnia: la dels científics i científiques. Aquí teniu algunes fotos per compartir aquest moment tan especial amb vosaltres!










I aquí finalitza la nostra aventura d'exploradors i exploradores... però no patiu! Que ja queda menys pel Casal d'Estiu i passar-nos-ho pipa una altra vegada👏.

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER VENIR AL CASAL DE PRIMAVERA I ESPEREM VEURE-US AVIAT!😘


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.