Dilluns i Dimarts amb els Arcs de Sant Martí (P3/P4 Artur Martorell)

 Holaa a tots i totes! 

Hem tornat a començar la setmana amb moltes ganes i molta energia, així que els infants van estar fent jocs de cohesió de grup. Vam jugar el director/a d'orquestra, a partir d'uns trenca-closques d'animals vam treballar els sons i també van haver de trobar quins altres infants tenien el mateix animal per poder-lo fer. Finalment, vam jugar el joc de les cadires cooperatives, ja que és el nostre joc preferit!! 







Després d'esmorzar i agafar forces vam treballar el Centre d'Interès amb un conte sobre l'univers i amb plastilina de molts colors, els nens i nenes van fer diversos planetes. Un cop acabats, els hi vam posar vernís flourescent perquè a la nit poguessin brillar!! 




A la tarda vam estar pintant dibuixos i també vam fer diferents balls de cançons que els nens i nenes demanavem!! Ens encanta moure el cos!! 


El dimarts hem començat el matí amb moltes ganes, ja que hem fet un taller de samarretes!! Per fer-lo hem utilitzat pinzells, palets de les orelles, taps d'ampolles i tint de colors. 
Aprofitant que estem treballant l'univers, els infants han hagut de fer el seu univers a les samarretes. Han quedat xulissimes!! 









Després d'esmorzar, hem fet jocs d'aigua amb galledes, esponges, pistoles d'aigua, gots, etc. Ens ho hem passat tan bé i ens hem mullat tant que no hem fet cap foto. 

A la tarda, hem creat plastilina de colors amb sal, farina, aigua i colorant de colors. Ens ha sortit tan i tan bé que hem pogut jugar a fer formes diferents.




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.