Dimecres i dijous amb els Arcs de Sant Martí (grup P3/P4 Artur Martorell)

Hola a tots i a totes! El dimecres va ser un dia molt interessant perquè vam poder gaudir d'un matí al parc de Pompeu Fabra. En arribar vam jugar una estona a la zona del vaixell pirata.
Després d'esmorzar va començar la gran aventura. Havíem de trobar el que l'extraterrestre ens havia amagat. Per aconseguir-ho ens va preparar un joc de pistes.
Totes les pistes ens van portar a llocs diversos del parc i a més a més a dins de cada sobre hi havia un retall d'un mapa.
El mapa ens va portar a la silueta d'un coet que l'endemà hauríem de fabricar conjuntament. A la tarda, per descansar una mica de l'activitat, els nostres nens i nenes van poder gaudir d'una estona de cine amb crispetes. La pel·lícula de Planet 51 ens va ajudar a entendre una mica més d'on pot venir l'extraterrestre.
Dijous abans de poder muntar el nostre coet vam tenir una activitat molt interessant. A través d'unes cançons ens van ensenyar les diverses emocions i com poder-les expressar i controlar. El taller d'educació emocional va ser tan dinàmic que ens va passar l'estona volant!!!
Les monitores també van participar en el taller i ens van ensenyar la importància de les abraçades! Després d'omplir bé la panxa amb els nostres esmorzars, vam construir dos grans coets pel nostre amic extraterrestre i la seva família!
A la tarda, vam començar a construir unes maraques, però com que ens encanta decorar, ens va passar l'estona molt ràpid i no les vam poder acabar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.