L'arbre de les 4 estacions (Casal de Primavera)

Hola, famílies!

Us venim a explicar una mica que hem fet aquests dies on ens ho hem passat d'allò més bé. Com ja sabem teniu uns i unes artistes a casa i us volem ensenyar quines manualitats han fet, quines aventures s'han trobat, i moltes coses més!!!

El dilluns, per començar, ens vam presentar tots una mica, alguns ens coneixíem i altres no, així que vam fer 3 jocs molt divertits per relacionar-nos amb els altres. El primer era evitar que el globus toqués a terra, sembla fàcil, però quan ho hem de fer entre tots, hem de confiar i no fer-ho tot sols. Després vam haver d'ordenar-nos per ordre d'alçada, però damunt de la cadira! Quina tensió, però que divertit va ser aconseguir-ho i sobretot ajudar-nos entre nosaltres. Per acabar de trencar el gel del primer dia, ens vam posar tots per fer-nos una fotografia, però quan el fotògraf deixava de mirar, ens canviàvem de lloc i havia d'endevinar qui s'havia canviat. Ens va sortir genial!


Després d'omplir bé la panxa amb l'esmorzar, vam trobar una carta. Aquí la podeu veure:




















En ella ens explicaven com havia nascut l'arbre de les 4 estacions, quina història més magnífica i interessant. I per treballar una de les estacions, la primavera, vam agafar unes palletes i pintura i vam començar a bufar fins que vam donar forma al nostre quadre amb colors d'aquesta època de l'any. També vam poder pintar amb pals higiènics per provar noves formes de crear el nostre art.


El dimarts el vam començar amb molta energia, tot i fer un temps més d'hivern, nosaltres vam fer l'estiu i vam anar a la platja, però no patiu, només va ser per agafar petxines. Amb una bossa plena d'aquestes, vam tornar al casal i vam crear un marc de fotos que representava el mar.



El dimecres tot i fer mal temps, vam gaudir d'una gimcana amb unes proves molt divertides. Teníem una medalla on podíem enganxar gomets cada vegada que fèiem una activitat. Vam acabar amb la medalla ben plena! Després d'esmorzar vam fer uns pompons que van quedar d'allò més bonics. Segur que algú ja el té penjat a casa!



El dijous ha sigut el dia més cansats de tot el casal! Hem aprofitat el bon temps i hem sortit a buscar fulles pel parc per fer uns arbres amb elles. Segur que també el teniu de record a casa! Després hem tornat a sortir al parc perquè... El Canvi Climàtic havia segrestat l'hivern i nosaltres érem els encarregats i encarregades de trobar-lo! Quines pistes que ens hem anat trobant!!! Per sort, finalment les hem desxifrat totes i ens han felicitat pel nostre gran enginy.



Esperem que us ho hàgiu passat tan bé llegint i veient les fotografies, com ens ho hem passat nosaltres durant les activitats del casal! 

Us esperem al casal d'estiu!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.