Primera setmana de casal (Escola Jungfrau)


Hola famíliesLa primera setmana del casal ja s'ha acabat! Us explicarem tot el que hem fet aquests dies.


El dilluns vam començar el matí coneixent als companys i companyes del grup i també i a les monitores i monitors.



Després d'esmorzar i agafar forces per continuar amb el matí, vam rebre la visita de l'Artis. Ell i el seu germà Ciro, són uns exploradors que han viatjat per tot el món. I aquests dies han estat de visita a l'escola, ja que necessiten la nostra ajuda.

Per poder ajudar-los primer ens teníem que convertir en exploradors igual que ells. Per poder convertir-nos en uns experts exploradors vam jugar a diferents jocs. Vam jugar a l'aranya peluda, al pica paret... també vam haver de superar un circuit i buscar pistes per poder tenir tot el necessari per poder explorar.






El dimarts, de nou van tenir la visita de l'Artis, com ja estàvem preparats com a exploradors, l'Artis ens va demanar que l'acompanyéssim fins a un bosc màgic. Per arribar aquest bosc, vam haver de buscar una porta màgica i travessar-la.









Després d'arribar aquest bosc màgic, vam jugar a jocs d'aigua per poder refrescar-nos després de tota l'excursió per poder arribar fins aquest bosc.





Dimecres, van venir a fer-nos una activitat: Anem al mercat!, en aquesta activitat ens van ensenyar a evitar comprar productes amb plàstic, ja que aquest és molt contaminant.








Després d'aquesta superactivitat del mercat, vam anar a esmorzar i jugar al parc de sobre l'escola.



El dijous, de nou ens va visitar l'Artis, en aquest cas ens demanava ajuda pel bosc màgic, ja que un bruixot anomenat Xipi ha robat tota la màgia del bosc. Com a robat la màgia, ha fet que els Moixos perdin la seva veu i així no poden cantar, el vam haver d'ajudar a retornar-la amb jocs relacionats amb la música i la dansa.També vam pintar un mural de com és aquest bosc màgic







Fins aquí la nostra primera setmana al casal!

Ens veiem dilluns! 😍

L'equip de monis








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.