Cinquena setmana JUNGFRAU

 Hola, famílies!

Dilluns, després d'acabar dels jocs de cohesió de grup, vam descobrir un nou personatge, el Draki. Però estava trist, ell no sabia volar a causa d'un problema amb les seves ales. Tots i totes vam pensar solucions per ajudar-lo a poder anar amb els seus amics i amigues de viatge. Aquests altres dracs els vam haver de pintar, i com que vam pensar que podríem construir un avió i un vaixell per ells i elles per acompanyar al Draki, també vam crear un cel i un mar per on poder viatjar. 




Dimarts vam fer un seguit de proves per aconseguir trobar un mapa amb les peces per construir els nostres transports. Després ens vam poder remullar una mica per treure'ns la calor de sobre. 




Dimecres vam rebre una convidada especial, ella ens va explicar un conte d'uns peixos, ens va encantar! Després ens va fer jocs de peixos i taurons. També vam poder gaudir d'unes proves al parc. Aquestes posaven a prova les nostres habilitats. 





Dijous vam construir el vaixell i l'avió perquè el Draki pogués marxar amb els seus amics i amigues. Mireu que bé ens van quedar! Després d'esmorzar, els més grans del casal ens van fer una obra de teatre, són uns/es artistes!!! Tot seguit vam anar al pati a celebrar la festa final amb jocs, pinta cares i molta música. 



Cal dir que teníem ganes d'acabar la setmana per poder anar d'excursió a la piscina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.