Sisena setmana matí i tarda (JUNGFRAU)

 Hola, famílies!

Aquí teniu l'última setmana del casal d'El Micaquer 2023. La setmana d'agost hem sigut un petit grup, però ens ho hem passat d'allò més bé. 

Dilluns vam començar amb uns jocs molt divertits com l'os mandrós, el rei i la reina, entre d'altres. Tot seguit vam fer una de les activitats més divertides del casal, vam decorar les nostres pròpies samarretes! A la tarda vam crear els nostres animalons, vam fer un pingüí i una serp.
Dimarts vam fer jocs sobre animals fantàstics per conèixer una mica més els personatges que hem anat coneixent al llarg de tot el casal. Després vam crear una bústia màgica per poder enviar cartes i dibuixos a tots aquests éssers que ens han acompanyat en la nostra aventura. A la tarda vam fer un mural de textures!

Dimecres vam rebre una carta del Draki, algú l'havia portat al parc i ens demanava que l'anéssim a buscar, per fer-ho havíem d'anar resolent les pistes que ens havia deixat. Finalment, el vam poder trobar sa i estalvi. Per acabar el dia, a la tarda vam fer uns trens molt llargs i molt bonics.

Dijous va tocar una altra activitat molt divertida, la gimcana marrana! Aquesta consistia a embrutar-nos el màxim possible de xocolata. Per fer-ho havíem d'anar superant unes proves, una era córrer amb una galeta enganxada al front, una altra trobar objectes en un vol ple d'arròs, també passar entre filipinos i després menjar-nos-els sense tocar-los amb les mans... Per acabar el matí vam aprofitar els jocs d'aigua per netejar tot el menjar de la gimcana marrana. Finalment, per acabar les tardes del casal, vam tenir tarda de cine!Que bé que ens ho hem passat en aquesta última setmana de casal... però això no és tot, encara ens queda l'última sortida de totes, quines ganes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.