Juliol 1 matins Jungfrau

Hola, famílies!

El dilluns, a l'arribada dels infants a l'escola, hem fet una dinàmica de presentació per tal que aquells nens i nenes que comencen avui coneguin als seus companys i companyes i s'integrin amb el grup. A partir d'aquí, aprofitant la dinàmica de coneixença, hem fet una activitat de cohesió. Un cop acabades aquestes activitats, els i les infants han esmorzat i han jugat una estona, fins que en Gerònimo Stilton ha aparegut i ens ha explicat la nostra tasca per a tota la setmana. Així, els alumnes han passat pel túnel màgic, el qual ens transporta a altres llocs, que van construir la setmana anterior i on hi havia diferents imatges relacionades amb Egipte; un cop tots i totes han passat pel túnel, en Gerònimo i la seva companya ens ha explicat el repte de la setmana.

El dimarts, els alumnes han fet servir els seus dits i la pintura per pintar diversos elements propis de la cultura egípcia, fins a obtenir el seu gran mural d'Egipte. Després d'esmorzar hem pogut fer els jocs d'aigua; fent tres estacions d'activitats d'aigua, per equips, els i les infants han hagut d'omplir diferents recipients amb aigua (tots els grups de nens i nenes han passat per les diferents propostes). Finalment, han tingut temps lliure amb l'aigua!



El dimecres, hem pogut gaudir d'una activitat de l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona). Aquesta, anomenada "Aigua va", ens ha recordat la importància de cuidar l'aigua, a causa de la seva presència en una gran quantitat de coses i activitats de la nostra vida diària. A més, els i les nenes han pintat i retallat una gota d'aigua que, després, s'han pogut emportar a casa. Un cop acabat el taller, hem pogut gaudir d'unes dinàmiques molt divertides!



El dijous, hem fet la nova tasca que ens havia demanat en Geronimo Stilton: fer la nostra pròpia piràmide d'Egipte. D'aquesta forma, cada nen i nena han anat pintant maons fins a construir la seva piràmide egípcia! A més, un cop acabada la dinàmica ens hem endinsat més en el món egipci, visualitzant vídeos i escoltant explicacions donades per una de les monitores. Després d'esmorzar hem preparat els ambients, que han quedat dividits en quatre espais: manualitats i art, construccions, cos i moviment i ambient exterior.



Els nens i nenes han gaudit molt totes les activitats, però encara tenen més ganes de la sortida de demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.