Juliol 2 matins Jungfrau

Bon dia, famílies!

Aquesta setmana els més menuts del casal han passat uns dies molt emocionants. Una setmana d'animalada!!!

Dilluns res més arribar, vam fer uns jocs dinàmics per conèixer als infants nous que venien aquesta setmana. Tot seguit va venir el Geronimo Stilton per dir-nos que l'havíem d'ajudar a completar una gimcana per descobrir nous animals de la selva. Vam fer curses, un joc de pistes i balls!


Dimarts vam haver de fer un mural de petjades on vam mullar esponges amb pintura i també vam posar les mans! Després de l'esmorzar cada grup d'infants va fer els seus jocs d'aigua, uns van fer relleus, altres van barrejar sorra i aigua per fer formes.


Dimecres els infants van poder veure un teatre de titelles fetes pels monitors on veien les aventures d'uns animals. Tot seguit, per moure's una mica, vam anar al pati de grans, aprofitant els espais d'ombra a fer jocs tots junts com, per exemple, el joc de les estàtues, jocs d'obstacles, el twister, curses...




Dijous vam tornar a elaborar el mural que havíem fet el dimarts on vam enganxar diferents animals dibuixats i pintats fets pels nens i nenes. Aprofitant també pintar les mans o els peus per crear animalons molt divertits. Per acabar, vam fer diferents ambients com per exemple construcció, cos i moviment, manualitats, art... una mica de tot!






Preparats i preparades per l'excursió de divendres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.