Juliol 4 matins Jungfrau

Hola, famílies!

El dilluns els infants van començar la setmana presentant-se amb la resta de companys. Vam parlar una estona sobre el cap de setmana i més tard, vam jugar a diferents jocs que els motiva i els agrada molt. Després, Gerònimo ens va deixar una carta dient que ens iniciàvem l'aventura del circ, i que havíem de demostrar les nostres habilitats i agilitats fent unes proves.





El dimarts, els nens i nenes van començar el matí amb manualitats. Cadascú va fer el seu propi barret i corbata representant la varietat de colors que té el circ! Més tard, com cada dimarts vam gaudir dels jocs d'aigua aprofitant la calor que feia.



El dimecres, els infants van tenir la sort de conèixer a la Lila, la protagonista del conte Globuslandia! Aquesta història ens va ensenyar a acceptar la diferència, la importància d'ajudar-nos els uns als altres, respectar-nos i poder gaudir conjuntament, tot tenint en compte els nostres sentiments. Més tard, vam poder gaudir d'una estona al parc de sobre l'escola.




El dijous els infants van gaudir d'un dia ple de sorpreses. Vam anar al Parc de Can Solei on ens esperaven els nostres companys/es de l'Artur Martorell. Allà, vam jugar, ballar i menjar polins fins que va ser l'hora de tornar!




Quina setmana més divertida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.