LES CREACIONS REGALADES DELS NOSTRES AMICS DE LA NATURA

En aquests tres dies ens ho hem passat molt i molt bé!!

Vam empendre el casal amb els nostres companys i companyes i amb alguns altres de nous que ara ja formen part de la nostra colla!
El dilluns ens va venir a visitar el nostre amic vent, ell molt eixerit ens va sorprendre amb una revolada a la porta que ens va deixar bocabadats manifestant fort la seva presència. Ens va explicar la seva història i ens va convidar a fabricar el nostre propi Amic Vent per poder-lo portar per tot arreu i uns aros de frisbby que ens van fer un servei magnífic alhora d'encertar-los en unes ampolles de sorra i jugar a fer punteria. Com que se'ns donava molt bé, la majoria vam emportar-nos molts punts per tots els nostres encerts!
El dimarts vam descobrir una mica més a fons com era l'aigua. Aquesta ens va ensenyar que també la podem explorar des de la pintura per fer produccions fantàstiques i decorar el nostre espai de l'aula. Podem fer memòria i recordar que amb un vaixell podem anar per sobre seu i descobrir tots junts que el nostre propi que vam crear sí que surava sobre l'aigua. Vam remullar-nos molt i molt amb esponges, plats, cubells, gibrells i sobretot amb una bona manguera!!
Avui dimecres, hem anat pel parc de Can Solei amb els ulls ben oberts per si ens trovabem al follet de la terra. Hem collit un munt de tresors naturals que després hem fet servir per decorar la nostra pròpia corona. Hem descobert sorolls, petjades, portes i coves que podien ser llocs secrets per tots aquells éssers fantàstics que viuen i s'amaguen pel parc. La Terra molt contenta que l'haguem explorat, ens ha fet un meravellós regal per a tots i totes: tot un ramell ple de flors de colors!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.