Sortida al Parc de Canaletes

Avui hem anat d'excursió a una zona verda molt maca que ens convidava a gaudir de la natura i a divertir-nos amb el follet de l'aigua. A l'hora de sortir de l'autocar ens hem rentat les mans i hem començat a caminar entre els arbres, pendents de veure el follet de la terra. Alguns hem trobat una petjada! Més tard hem arribat a un banc on hem esmorzat tranquil·lament i després hem jugat a un parc amb molts tobogans i gronxadors. 


Quan ja sortia el sol, hem anat a la riera a refrescar-nos. Just en el moment d'entrar a l'aigua, molts de nosaltres hem volgut anar a investigar a veure si trobàvem el follet de l'aigua... encara que no l'hàgim vist, sí que hem trobat un túnel interessant que podria ser la casa del follet. Després hem començat a mullar-nos entre nosaltres i a passar-nos-ho molt bé.


Ens ho hem passat tan bé a l'aigua que s'apropava ràpidament l'hora de dinar, per tant, ens hem vestit amb la roba de recanvi i hem caminat fins a la zona de pícnic per poder menjar a l'ombra. Després de dinar, hem fet joc lliure i tots i totes han volgut aprofitar per observar la zona a la recerca del follet de la terra.

Hem rigut molt i segur que el follet de la terra, el del vent, el de l'aigua i el del foc també s'han divertit amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.