Dilluns i dimarts de l'última setmana amb les Estrelles (Jungfrau)

Aquesta setmana ha començat d’allò més emocionant! Després de, com cada setmana, fer una sèrie de jocs per conèixer-nos millor i cohesionar el grup, vam rebre una carta amb un gran cartró. Aquesta ens l’enviava Dinolandia, un lloc destinat a estudiar als dinosaures.

Ens explicaven que a l’escola s’havien trobat ossos de dinosaure i ens preguntaven a veure si els volíem ajudar a trobar-los. Així que això vam fer: vam desenterrar tots els ossos i vam identificar a quina part del dinosaure pertanyia cadascun. 







I això no acaba aquí! Perquè avui com a agraïment hem rebut una bossa plena d’ossos de dinosaure! Però això no era tan fàcil, ja que estava tancada amb un cadenat del qual no es recordaven del codi i l’hem hagut de buscar a base de pistes i enigmes. Per sort, ho hem fet superbé i hem pogut veure els ous que, després de cuidar-los i escalfar-los durant una estona, han permès el naixement d’uns petits dinosaures!









Per altra banda, també hem tingut temps per uns bons jocs d’aigua on han abundat les bones remullades amb guerres d’aigua!






I, per últim, pels que es queden tot el dia al casal, també hem pogut gaudir d’un parell de tallers molt bonics. Primer de tot amb pintura i avui amb material natural!






Ens veiem demà a la piscina Estrelles!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.