Dimecres i dijous Estrelles (Jungfrau)

Bona tarda!!

El casal ja s'acaba, però estem passant uns dies molt entretinguts. El dimecres vam passar el dia a la piscina. Quina remullada i que bé que ens ho vam passar tots junts dins de l'aigua.








Avui dijous hem tornat a rebre cartes de Dinolandia on ens han dit que al parc de Pompeu Fabra la policia havia vist petjades d'un animal estrany i ens han demanat si podíem anar a investigar. I així ho hem fet, hem anat al parc i hem pogut trobar petjades i diferents rastres. Com que nosaltres som bons exploradors ràpidament hem sabut que es tractava d'un dinosaure. Dinolandia com agraïment de la nostra tasca ens ha enviat un vídeo on sortia el dinosaure, que ara està en un lloc tranquil i adequat per ell amb altres dinosaures.  Quina aventura!!





Aprofitant que estàvem al parc també hem aprofitat per jugar!









Però això no s'acaba aquí! Després amb aigua, farina i sal hem fet una pasta per poder crear els nostres fòssils entre altres figures ben peculiars.








I els que ens quedem a les tardes hem pogut gaudir de dos tallers. Un d'un mòbil per decorar la nostra habitació i un altre d'animals amb rotllos de vàter.






Demà és l'últim dia, així que cal descansar i agafar moltes forces per passar d'allò més bé!


Fins demà estrelles!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.