Dimecres i Dijous amb els Arcs de Sant Martí i Micacos (P3/P4/P5 Artur Martorell)

Hola a tots i a totes! Dimecres va ser un dia molt especial perquè els petits del casal van poder gaudir d'un gran dia a la piscina de Tiana. Per ells va ser una experiència molt enriquidora i nova. Alguns mai havien provat de nedar sols, altres es van treure els manguitos per primera vegada. Va ser tot un èxit! Cada dia del casal aprenen coses noves i aquest és un gran assoliment per ells i elles.
Per descansar del dia tan actiu, a la tarda vam decidir fer mòbils per penjar a l'habitació. Vam començar pintant la subjecció, feta amb dos pals de polo molt ben decorats. Després vam passar a fer els detalls que volíem tenir penjats i finalment ens els vam poder emportar per decorar casa nostra.
El dijous ha començat molt interessant el dia, ja que hem fet un taller de fòssils. Amb l'ajuda de farina, sal i una mica d'aigua amb pintura, hem pogut crear una massa que representés la pedra on quedés gravat els nostres dinosaures. Una vegada ho hem barrejat tot, hem passat a posar les figures a sobre, perquè quedés la seva silueta. Ens ha quedat increïble!
Després d'esmorzar hem decidit fer una activitat molt artística també. Com que sabem com són els dinosaures, hem decidit crear els nostres amb l'ajuda de la forma de la nostra mà.
Però entremig de l'activitat, ens hem trobat en una situació inesperada. L'ou que vam trobar obert el dimarts, ha tornat a aparèixer al pati de l'escola i a més a més hi havia unes petjades a la sorra que hem esbrinat que eren d'un dinosaure. Al final d'aquestes hem trobat un dard i una carta de DINOLANDIA!!!
A la carta ens han explicat que s'han emportat el dinosaure a un lloc on el poden cuidar molt millor, educar-lo i alimentar-lo perquè sigui feliç amb els seus iguals. Al cap d'una estona ens han enviat un vídeo per ensenyar-nos-ho.
Després d'un bon dinar, a la tarda hem seguit fent treballs manuals. Hem creat, a partir de rotllos de paper higiènic, els nostres animals preferits. Ha sigut molt entretingut i divertit!
Avui ha sigut un dia ple de treballs manuals on hem ensenyat quina imaginació tenim i com d'artistes som!!! Quines ganes que sigui demà per veure que ens espera a l'excursió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.