Dimecres i dijous amb les Estrelles (Jungfrau)

Les aventures han continuat amb les Estrelles! Dimecres vam començar amb una activitat de contacontes proposada per l’Ajuntament: tres contes súper dinàmics i divertits que ens van deixar amb la boca oberta durant una bona estona. A més, el mateix dia també vam crear els nostres propis planetes amb plastilina i moltes altres creacions!








I com que s’apropa el final del casal i ja molts infants marxen aquesta setmana, vam voler fer una gran festa final amb tots els infants del Micaquer. Nosaltres, les Estrelles, havíem preparat una gran coreografia amb la cançó “Celébrate” de Miki Núñez i ens ha sortit súper bé! Tots i totes hem passat una molt bona estona ballant i després hem pogut veure les actuacions que tenien preparades els nostres companys i companyes que també ens han agradat molt!


A més, com a premi per les actuacions tan boniques que hem fet, hem rebut dues grans pinyates plenes de caramels i uns polins per tots i totes que ens han agradat moltíssim!













I no ens oblidem de les tardes perquè també hem fet activitats xulíssimes! Entre les quals destaquem les ampolles de colors amb sal que hem fet avui.




Us esperem demà en la gran sortida Estrelles!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.