Dimecres i Dijous amb els Arcs de Sant Martí (P3/P4 Artur Martorell)

Hola a tots i a totes! A continuació veurem una mica el que hem fet dimecres i dijous d'aquesta setmana. El dimecres vam començar amb l'excursió al parc de les cordes per poder gaudir una mica de l'espai i el temps lliure.
Però just després d'esmorzar, ens vam trobar una carta. Allà l'extraterrestre ens explicava que ens tenia preparat un joc de pistes per tot el parc de Can Solei i Ca l'Arnús. Així que, com sempre, nosaltres vam agafar les motxilles i ens vam endinsar cap al parc per fer tot el que ens demanava l'extraterrestre.
L'última pista, però, no vam poder acabar-la de complir. Així que dijous vam aprofitar per acabar-la. Tot i això, ens ho vam passar molt i molt bé! Som uns experts i unes expertes en trobar pistes i sobretot en seguir el que ens indiquen. A la tarda, després d'una excursió molt llarga i un bon dinar, vam aprofitar per fer una activitat més relaxant, construccions!
El dijous l'hem començat amb molta energia i és que tocava la festa final! Per ensenyar la gran obra d'art que vam fer amb les samarretes, hem decidit posar-nos-les per anar tots i totes iguals i que els altres grups ho poguessin veure.
Després d'aquesta foto on sortim amb les monitores que ens estimen molt, una noia ens ha vingut a explicar uns contes súper interessants. Un anava d'una nena i un drac que amb la seva llarga cua podia fer ploure, així que la nena li demanava ajuda perquè les seves terres no s'assequessin. El segon conte anava sobre una bruixa que buscava la manera de poder veure el seu gat negre dins la seva casa negra, amb estores negres, cadires negres... finalment aconseguia, amb la seva màgia, canviar els colors de casa seva, tot convertint-la en una casa de coloraines. I l'últim, anava sobre una poma que era menjada per un follet, aquest era menjat per una bruixa, aquesta per un gegant, aquest per un dimoni... Quines històries més interessants!
En acabar l'estona de contacontes, ens hem encaminat cap a la glorieta del parc i allà hem pogut gaudir dels espectacles que han fet els altres grups. Nosaltres també hem participat, ens voleu veure?
Hem ballat la Cançó de la Felicitat i ho hem fet tan i tan bé que fins i tot les monitores s'han emocionat! Som uns autèntics artistes!!! Com que ho hem fet molt bé, hem tingut una sorpresa. Hem estirat uns fils que penjaven d'una pinyata i han caigut ple de caramels per nosaltres!
Finalment quan hem tornat a l'escola, ens hem posat a acabar el joc de pistes del dimecres. Hem hagut de muntar un trencaclosques i hem descobert un missatge al darrere, on l'extraterrestre ens donava les gràcies per aquestes dues setmanes i per haver-li construït un coet per tornar a casa. Fins i tot ens ha enviat un vídeo de comiat.
A la tarda, hem pogut gaudir d'una estona pintant sal per posar-la dins d'una ampolla i que quedés molt i molt bonica. Però com hem estat tan engrescats fent l'activitat, no hem pogut fer fotos. Estem ansiosos i ansioses per veure que ens espera divendres a l'excursió final de la setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.