Micacos: les nostres tardes al casal

Hola a tots i a totes! Aquesta setmana hem fet un munt d'activitats molt divertides a les tardes. El dilluns vam començar amb molta força i vam jugar amb plastilina, conjuntament vam crear un paisatge nevat que tenia de tot. I després vam passar l'estona fent els balls de les nostres cançons preferides.
El dimarts vam fer un treball manual molt divertit i entretinguda, havíem de barrejar sal, farina, aigua i colorant per fer una massa amb la qual poder jugar després. Som uns craks i ens va sortir molt bé!
El dimecres vam començar amb un joc en el qual un company o companya ens feia un dibuix a l'esquena i els altres l'havíem de plasmar en un full. Va ser una mica complicat, però ens va agradar molt, tant que vam decidir fer-ho més complicat i ens vam posar tots junts en una mateixa fila i havíem de dibuixar al de davant el que ens dibuixaven a nosaltres. Després vam gaudir d'una estona fent construccions (ens encanten!) i finalment, per relaxar-nos una mica, alguns vam fer màscares.
El dijous ha sigut el dia que més concentrats hem estat i és que el treball manual requeria molta paciència. Primer hem vist un vídeo de la Ilana Yahav que fa dibuixos en un calaix de vidre amb sorra, sense esborrar-ne mai cap. Hem al·lucinat! Després en un full hem plasmat com ens agradaria que quedés la nostra ampolla plena de colors. Una vegada teníem la idea, hem passat a l'acció i amb guixos de colors i sal, hem començat a crear-ho. Hem anat omplint les ampolles i el resultat ha sigut xulíssim!!! Quins artistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.