Últim dia de casal amb els Micacos i els Arcs de Sant Martí (P3/P4/P5 Artur Martorell)

Bon dia infants i famílies, tot i que ahir no vam poder anar d'excursió, els nens i nenes van fer diferents activitats i també ens ho vam passar molt bé!! 

Com que dilluns havíem trobat uns ossos de dinosaures vam decidir que els podíem trencar per alliberar l'energia, com que gaudim d'una força extraodinària, com veieu ho vam aconseguir. 





Després vam anar al sorral i vam fer diferents figures amb fang, com per exemple pastissos i un munt de boles que vam deixar assecar. Tot i que ens vam embrutar, ens ho vam passar d'allò més bé. 






Després d'esmorzar vam estar jugant a pilota, i tenem tot el pati per nosaltres, així que vam poder fer diversos jocs. També vam jugar a fet i amagar. 
També vam fer dibuixos amb pintura amb les mans, així que vam poder experimentar que podem fer dibuixos sense haver d'utilitzar pinzells. Mireu són uns artistes! 






Finalment, vam fer plastilina, i els nens i nenes van fer figures molt boniques, el que més ens agrada fer són animals!! 




Moltes gràcies a tots i totes per totes aquestes setmanes de casal!! Hem viscut moltes aventures i hem fet moltes activitats que segur que tots guardarem amb molta estima!! 

Molt bones vacances per tots i totes, que gaudiu d'un fantàstic estiu!! 

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.