DILLUNS I DIMARTS DELS AMICS I AMIGUES D'EN PISTATXO!





Comencem el casal amb molta il•lusió!!! Les vacances encara no han acabat i tenim encara moltes ganes de passar-nos-ho pipa!!
El dilluns es va presentar el nostre amic Pistatxo. Un animal molt curiós i una mica peculiar que ens ensenya el seu cos i aletes de balena, les seves potes d'ànec, la seva esquena amb punxes d'eriçó, la seva cua de marsupilami i el seu cap amb un somriure ben gran d'esquirol. Ha vingut per explicar-nos les seves aventures i fer-nos pensar i compartir com cadascú és capaç de trobar l'equilibri entre les diferents emocions. 

A més d'explicar-nos amb titelles sota les ombres el magnífic món de la selva on viu, ens ha deixat jugar amb ell en un minimón. Com que també ens ha explicat que hi ha plats que no li agraden gaire i li fan fàstic però que tot i així intenta cuinar les seves pròpies receptes perquè li agradin més, hem fet un petit taller de cuina tallant, pelant, organitzant i combinant artísticament unes verdures en un plat ben creatiu. 












El dimarts en Pistatxo va explicar-nos l'alegria que va sentir el dia de la seva festa d'aniversari. Tots hem parlat de tot allò que ens fa feliços i hem fet un mural amb pintures dibuixant i plasmant les nostres idees. Tot seguit, amb pintures fluorescents hem pintat fent servir les mans i els peus un altre, barrejant la pintura i fent combinacions amb tots colors.

A la festa de l'aigua hem fet molts jocs i una super remullada de la que ens hem rigut molt i ens enrecordarem tota la setmana que vam quedar ben xops! 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.