DIMECRES I DIJOUS DELS AMICS I AMIGUES D'EN PISTATXO!

Hola a tots i totes! 

Dimecres va ser un dia molt emocionant, a través d'un conte, en Pistatxo ens va explicar que li feia una mica de por caure quan caminava amb les seves cametes i com amb l'ajuda dels seus companys i companyes va superar la seva por i ara ja camina tot sol i amb molta confiança. Tot seguit vam anar a l'esplanada de davant de l'escola a fer un circuit de confiança on vam fer curses per parelles agafats de les mans, amb les esquenes enganxades i fins i tot amb els peus lligats! Després vam anar al parc de les cordes i ens ho vam passar d'allò més bé, vam tenir la sort de tenir el parc per a nosaltres sols i vam poder voltar per tot arreu. Va ser súper divertit! 


    






En tornar a l'escola, el pistatxo ens va explicar una història sobre la ràbia i com s'ho feia per deixar d'estar enfadat. Respirar tranquil·lament sempre va molt bé! Per acabar aquell matí tan divertit i cansat que vam tenir, vam fer una sessió de ioga fent unes figures d'allò més divertides i per si no n'hi hagués prou, també ens vam fer uns massatges amb unes plomes de coloraines molt suaus!


          



El dijous ha sigut un dia ple de sorpreses i emocions, primer de tot amb el Pistatxo hem après diferents maneres de fer saber a la gent que l'estimem i una d'aquestes ha sigut fer postals. Hem aprofitat aquesta bona idea per fer diferents postals per a aquelles persones qui estimem. Han quedat unes targetes xulíssimes i molt acolorides! En acabar hem fet un memori de la tristesa on hem hagut de relacionar situacions que ens poden fer sentir tristos amb les accions que ens ajudarien a solucionar el problema. Els més grans del grup no ho han tingut gens fàcil, han trobat les imatges retallades i les han hagut de reconstruir com si fos un puzle!











Però no us ho perdeu, despès d'esmorzar hem fet una festa sensorial, hem pogut trepitjar unes petjades amb diferents textures, algunes amb macarrons, d'altres amb cotonets molt flonjos, altres amb pasta de sal i moltes més. Per acabar hem fet una mini festa amb música, disfresses i fins i tot hem tingut una pinyata plena de globus, confeti i llaminadures. Ha sigut un matí ple d'emocions i hem gaudit moltíssim!








Tenim ganes de veure que ens espera l'últim dia de la setmana!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.