DIVENDRES DELS AMICS I AMIGUES D'EN PISTATXO!

 Hola famílies!

Avui ha sigut un dia super intens, mogut i sobretot, divertit! Hem agafat l'autobús per anar al Parc del Centre del Poble Nou, un espai immens on hem trobat diverses zones de joc. En arribar hem pogut esmorzar tot observant el paisatge que teníem al voltant, hi havia molts arbres i espais on poder jugar i també relaxar-nos. La primera zona on ens hem parat ha sigut en un petit parc on poder fer molt el mico! Ens encanta penjar-nos de tots els llocs possibles i sobretot estar una estona jugant amb els amics i amigues.

Per l'estona de dinar hem buscat un altre espai diferent, i ens hem trobat amb un parc molt divertit on hem estat hores jugant sense parar. Semblava que no ens cansàvem mai! En aquella zona teníem un tobogan, un cercle on donar voltes amb l'ajuda dels companys i companyes, muntanyes de colors per on pujar i baixar, i moltes altres coses! 

Després de dinar hem pogut gaudir una estona més del parc i hem tornat cap al casal, on ens esperava una tarda de cine! Ha sigut una sorpresa molt divertida i l'hem gaudit molt. 

Tenim ja ganes de veure que ens té preparat el Pistatxo la setmana vinent!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.