DILLUNS DELS AMICS I AMIGUES D'EN PISTATXO

 Bon dia famílies!


Aquesta setmana l'hem comensada amb moltes ganes perquè cada vegada som més amics i amigues d'en Pistatxo! El dilluns vam ampliar el nostre grup i vam començar per fer uns jocs dinàmics que ens van permetre coneixer-nos una miqueta més. 

En Pistatxo sempre ens ha parlat de les seves històries amb les seves parts del cos d'animal que té i que el fan sentir tota mena d'emocions. Avui però, s'ha despertat una mica nerviós i no sap com trobar-se i com arribar al seu cor. Per això, hem trobat un mapa on ens indicava cadascuna de les claus que estaven amagades pel parc de Can Solei i que ens ajudarien a poder obrir el seu cor i poder entendre tot allò que li passava.  Així doncs, hem volgut fer un pas més cap endavant i parlar d'altres emocions una mica més complexes que contenien cadascuna de les claus: la confiança, la justícia, la gratitud, la dignitat, l'amor i l'amistat i el perdó. 

En tot el recorregut del parc hem explorat els elements naturals que l'envolten a més d'orientar-nos per camins, col·laborant entre nosaltres i trobant cadascuna de les claus amagades. 












El dimarts hem tornat a parlar de les emocions que contenien cadascuna de les claus i què enteniem nosaltres per cadascuna d'aquestes, explicant les nostres experiències. Hem fet un dibuix amb la nostra silueta amb pintures que representessin totes aquestes emocions per entendre que nosaltres ens hem d'acceptar amb totes elles i hem d'aprendre a trobar l'equilibri. 

Com que després d'una estona de joc teniem molta calor, hem fet jocs d'aigua amb gots, esponges i cubells per refrescar-nos i gaudir d'una remullada col·lectiva. 























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.