DIMECRES I DIJOUS DELS AMICS I AMIGUES D'EN PISTATXO

Bon dia famílies!

El dimecres en Pistatxo estava tan content que ens va preparar uns jocs per jugar en el parc de Can Solei. Ens ho vam passar genial esmorzant al Parc de les Cordes i després participant a la gimcana. 



Però penseu que en Pistatxo ens va facilitar el camí per on anar? Doncs no... Per anar d'un lloc a un altre vam haver d'endevinar les endevinalles que ens proposava. Menys mal que som tan llestos i llestes que vam endevinar-les totes.

Avui, dijous, també ens ho hem passat igual de bé que ahir. Hem començat el matí explicant un conte sobre algunes emocions, com l'autoestima... si és que és igual d'important estimar-nos a nosaltres mateixos que estimar als altres! Ens ha agradat tant la història del ratolí que hem volgut fer unes polseres i collarets per recordar la importància d'acceptar-nos tal com som i que podem aconseguir qualsevol repte. Que maques ens han quedat!


Després d'esmorzar i jugar una estona a diferents jocs, hem fet mímica. Alguns eren lleons enfadats, altres taurons tristos, també hi havia tortugues calmades... aquest joc, a més de divertir-nos, ens ha servit molt per saber identificar les nostres emocions.


Per acabar el matí necessitàvem un moment de relax, així que entre tots/es hem decidit baixar les persianes, hem posat música tranquila i ens hem fet un massatge amb plomes. Tot molt tranquil, però... Ai, quines pessigolles!


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.