1a setmana de la tribu dels XIQUIS! (P3-P4 Escola Jungfrau)




Hola famílies! Som la tribu dels XIQUIS i us volem explicar la nostra primera setmana al casal.

El dilluns vam fer una mica de jocs de coneixença per saber el nom dels nostres companys i companyes i de les monitores. Tot seguit, per art de màgia, va aparèixer una carta del TUCTUC, que deia:                                                  

Després de llegir-la vam fer tot el que ens demanava. Primer vam escollir dir-nos XIQUIS, després vam inventar el crit de tribu: XI-XI-XIQUIS!!! I finalment vam pintar i decorar les nostres màscares.

El dimarts vam començar inventant una gran dansa i fent jocs amb música. Després de moure'ns molt vam poder refrescar-nos amb uns divertits jocs d'aigua i una gran remullada!




El dimecres va ser el dia més cansat de tots, vam anar d'excursió al Parc de Pompeu Fabra i vam fer jocs molt divertits! També vam poder gaudir una estona de les atraccions que es troben al parc.



El dijous vam començar amb una carta del TUCTUC, ens donava pistes per fer unes proves i aconseguir les parts del tòtem que s'havia trencat. Després el vam poder reconstruir i decorar com més ens agradava i vam tenir l'oportunitat de poder fer el nostre petit tòtem per emportar-nos a casa i que ens ajudi a sentir-nos segurs i cuidats. Ha sigut una experiència magnífica!






Us esperem el divendres amb molta energia per l'excursió! XI-XI-XIQUIS!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.