1a setmana a la tribu dels Tutupaus! (Grup P5-1r Escola Jungfrau)

Per fi ha començat el casal d'estiu 2022! I amb els més grans de l'escola Jungfrau ja hem començat a gaudir molt!

Vam començar la setmana amb diferents jocs per conèixer-nos una mica i, quan menys ens ho esperàvem, vam trobar una carta! Ens escrivien d'una tribu Dinka per explicar-nos com de tristos estaven després de perdre el seu tòtem en unes tempestes. Abans de demanar-nos ajuda, ens demanaven fer la nostra pròpia tribu, i així vam fer! Vam posar-nos un nom: Tutupaus, vam crear el nostre propi crit de guerra i ens vam fer unes màscares que van quedar molt maques!



 

El segon dia, dimarts, vam continuar consolidant la nostra tribu creant la nostra dansa, que vam poder fer després d'escalfar amb diversos jocs. Entre tots i totes van sortir moltes idees i aquesta va ser una tasca molt fàcil i divertida!


Per acabar, uns grans jocs d'aigua que ens van ajudar a treure'ns la calor de sobre i passar una molt bona estona amb la nostra tribu i els companys i companyes.








 

Dimecres vam fer la nostra primera sortida amb els Tutupaus a Pompeu Fabra. Diversos jocs i temps lliure al parc, van fer que el dia passés volant i ens coneguéssim una mica més entre tots i totes!




I avui, dijous, hem rebut una nova pista: un mapa que ens mostrava on estaven les diferents parts del Tòtem perdut amb la tempesta. Les hem pogut recuperar amb una gran gimcana i diferents jocs i després les hem decorat i juntat per aconseguir el tòtem final! A més, hem creat la nostra pròpia pasta de sal per crear els nostres petits tòtems i portar-los a casa!

 






Un munt d'aventures han passat aquesta setmana i encara ens queda la gran sortida de demà! Preparats pel que estar per arribar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.