Dilluns i dimarts a l'Artur Martorell amb el Refugi Animal (5a setmana)

Bona dia famílies!

Molts infants del casal ja han marxat, per tant, dilluns vam pensar en fer activitats i jocs amb altres infants, els més grans del casal. Així doncs, vam començar la setmana presentant-nos, coneixent-nos i divertint-nos mitjançant diversos jocs.


Després d'esmorzar vam rebre un vídeo d'un biòleg, l'Alan Rovira, que ens explicava que estan patint molts animals amb l’onada de calor que hi ha aquests dies i si li podíem ajudar a crear uns animals per poder-los cuidar durant tota la setmana. Els animals els vam crear amb material reutilitzat i ens van quedar molt bonics i originals!


Dimarts vam rebre un nou vídeo del biòleg que ens felicitava per la feina feta, però també ens demanava que creéssim un refugi per aquests animals tan xulos. Però fer-ho no seria fàcil perquè el biòleg havia perdut les eines de treball pel nostre pati, així que les havíem de trobar abans de poder-nos posar mans a l'obra...

Un cop trobades, els infants van crear diferents espais pes animals, adaptant-lo a les necessitats de cada espècie: serps, porcs, tortugues, balenes, taurons, dinosaures, etc.



Finalment, vam gaudir remullant-nos amb l'aigua de les pistoles! 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.