Dimecres i dijous a l'Arur Martorell (5a setmana)

Hola a tots i totes!! Aquesta setmana, com ja sabeu hem rebut uns videos del biòleg Alan Rovira en el que ens va demanar que haviem de crear un animal i després fer un refugi per ell. Doncs aquest dimecres quan hem arribat de bon matí, ens hem trobat una carta on ens demanava que haviem de fer diferents jocs relacionats amb els animals per posar-nos a la seva pell, així que de seguida ens hem posat a fer-ho. Degut el mal temps vam haver de fer els primers jocs a l'aula i després vam poder sortir al parc perquè va sortir el sol. Vam jugar els cadells trapelles, a la missió de rescat, el pilla-pilla dels camaleons i finalment vam fer unes carreres d'animals. Ens ho vam passar genial!!! 











Aquest dijous a primera hora del matí ens han vingut a explicar un conte molt interessant sobre la contaminació, hem estat molt atents i hem après moltes coses. A més hem descobert que perquè el nostre planeta estigui més net hem de potenciar el transport amb autobús, metro, bicicleta, patinet o caminant. Després cada infant ha pogut emportar-se el conte a casa i fer un leberint que estava a la contraportada.





Un cop hem acabat d'esmorzar hem començat la festa final, però abans hem tingut una sorpresa, ha vingut l'Alan Rovira i li hem ensenyat els nostres animalons i els refugis que hem estat fent. Com que ho hem fet tan i tan bé, ens ha regalat unes medalles amb la nostra foto i l'animal que hem creat. 






Finalment, ens hem disfressat, pintat la cara i ballat! Ha sigut una estona molt divertida perquè hem pogut gaudir de la música i de totes les disfresses que hi havia.  
































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.