Dimecres i dijous a l'escola Jungfrau amb el "Refugi Animal" (5a setmana)

Hola famílies!

El dimecres va ser un dia complicat per seguir la planificació que teníem, la sortida al parc es va haver d'anul·lar i ens vam quedar a l'escola. Però ens ho vam passar d'allò més bé, i sabeu per què? Vam fer festa de disfresses i jocs amb matalassos! 




Després d'un bon esmorzar vam gaudir d'una estona de jocs al pati de "grans" de l'escola. És una zona molt extensa, on poder fer diversos jocs. Vam començar amb curses entre nosaltres, vam jugar a tocar i parar, també a fet i amagar i vam poder potenciar la nostra imaginació amb una mica de joc lliure. La cabana es va convertir en un lloc màgic!



El dijous ha començat amb una gran FESTA, fent jocs amb música com el joc de les cadires cooperatives, on entre tots hem d'aconseguir que tothom tingui un lloc on seure. També hem pintat cares i hem pogut escollir allò que volíem ser.




Però la gran sorpresa del dia ha arribat després d'esmorzar. Hem començat el joc de pistes, però no esperàvem que fos tan complex! Primer hem hagut de travessar un camp ple d'obstacles per aconseguir trobar el primer missatge, però estava codificat! Quan l'hem resolt hem pogut continuar endavant cap a la classe dels TUTUPAUS, allà ens ha tocat trobar la solució d'un laberint, el qual a mesura que anàvem trobant la sortida anava dibuixant un arbre. Al pati, a dalt d'un arbre, hem trobat un altre sobre amb puzles, que hem hagut de muntar entre tots per descobrir que la següent pista estava al menjador. Aquesta era un missatge semblant a una endevinalla que parlava de l'aula dels XIQUIS i hem anat corrents a buscar la nova pista. Un full amb diferències ens ha fet buscar al badiu la següent prova, que demanava anar a la classe dels WINKIS. Aquí ens hem trobat amb una taula plena de cintes de colors, números dibuixats i sobres que contenien missatges dins. Ens ha costat encertar el correcte, però ho hem aconseguit! Finalment, hem hagut de buscar una clau que ens obrís la caixa sorpresa que estava amagada per l'escola. Allà dins hem trobat les nostres medalles de Cuidadors/es del "Refugi Animal"!!!

Us esperem demà a la piscina amb molta il·lusió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.