Tardes a l'escola Jungfrau (5a setmana)

Hola famílies!

Dilluns a la tarda vam començar amb una manualitat d'un marc de fotos. Vam pintar petits pals de fusta per fer el marc i després amb l'ajuda de paper de seda vam fer el que seria la nostra imatge del marc de fotos. Després vam fer-ne un altre de papiroflèxia, igual de bonic i també amb un dibuix per penjar-nos a casa!

              

                                       

                                                  

Dimarts vam fer un gran treball elaborant les nostres flors. Va ser un treball molt complex, però el resultat final va ser meravellós, el ram de flors que vam poder-nos emportar, fet amb paper de seda, una canyeta i papers de colors, quedarà super bé per decorar la nostra habitació!

 


Dimecres vam descobrir una nova forma de fer dibuixos, tot i ser més llarga i complexa, el resultat final és increïble. Amb l'ajuda d'un paper blanc i ceres de colors, vam poder fer uns dibuixos plens de coloraines. La nostra creativitat va jugar un paper molt important per arribar al resultat final.



Dijous ha sigut tarda de taller d'animals. Primer amb un got de plàstic, una canyeta i un guant, hem elaborat una gallina, la qual quan bufes per la canyeta fa que s'infli el guant i la gallina aixequi la seva cresta. Després amb cartolina i colors per decorar hem fet uns animals molt bonics, que amb una mica d'empenta poden caminar!



Esperem que us hagin agradat les manualitats d'aquesta setmana, sou uns i unes artistes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.