Excursió a la piscina (divendres) de l'Artur Martorell

 Bon dia famílies!

Hem acabat el casal de juliol amb una bona remullada a la Piscina de la Creueta del Coll. Ens ho vam passar d'allò més bé amb els xurros de piscina simulant que eren pistoles d'aigua, fent curses, jugant al pilla-pilla, bussejant, etc. Vam estar tanta estona dins l'aigua gaudint i jugant, que no vam poder fer gaires fotografies... però segur que els infants us hauran explicat moltes coses i s'enrecordaran del super dia que van viure!


Més tard, vam dinar tots junts al costat de la piscina on hi havia dos parcs i els infants van estar estona jugant entre ells i elles i escalant i saltant per tot allò que podien.


Al tornar a l'escola, vam dibuixar allò que més ens ha agradat del casal i molts vam coincidir en dibuixar la piscina! També ens vam fer una abraçada molt forta per acomiadar-nos i desitjar-nos un bon estiu.  

 

I això és tot! Esperem que hagueu gaudit el casal tant com nosaltres. Ha estat una experiència molt maca i que se'ns dubte tornarem a repetir molts anys més! Esperem veure-us aviat i us trobarem moooooooooolt a faltar Tribu Colorins!!! Bon estiu.

💗Núria i Laura💗


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.