LES TARDES A LA JUNGFRAU! (1a setmana)

 Hola famílies,


El dilluns, després de tot el matí coneixent als nostres companys i companyes, vam aprendre a fer un ventall, però concretament un ventall xinès, el Paypal. Aquest es pot fer amb pals de polo i amb paper. Cal decorar-lo molt bé perquè quan l'utilitzem es vegi la nostra decoració!




El dimarts, vam fer uns gots saltarins, cada infant el va poder decorar com més li agradava i que fos el que ell o ella volgués. Va ser molt divertit veure com dansaven, corrien i d'altres saltaven!


El dimecres, aprofitant que estàvem cansats de tot el dia amb activitats i sortida al parc, vam fer una activitat relaxant. Amb farina d'arròs, aigua i sal vam poder crear unes masses semblants a la plastilina per poder-la modelar i fer formes. Els més grans van fer figures de fang. 



Per acabar les tardes de tallers i manualitats, el dijous vam posar el nostre cos a prova amb activitats musicals, vam aprendre molts balls i estils de música diferents. Ens ho vam passar la mar de bé tots/es junts/es, vam acabar ben cansats/des.





Quines ganes que tenim de començar els tallers de la setmana vinent, a veure quines obres d'art ens podrem emportar a casa!!!

L'equip de monis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.