Quarta setmana Jungfrau Fantasia

 Hola, famílies!

Dilluns vam aprofitar que hi havia companys i companyes noves per acabar de fer jocs de coneixença i posar-los al dia de totes les aventures que hem viscut durant aquests dies. Després vam gaudir d'un moment molt artístic on vam crear el nostre mar ideal, aquell en el qual no existeix la contaminació i poden viure els éssers màgics i fantàstics com les sirenes. 





Dimarts vam pintar tritons i sirenes que posteriorment viurien en el nostre mar. També vam crear personatges màgics per fer-los companyia. Tot seguit ens vam preparar pels súper divertits... JOCS D'AIGUA!







Dimecres vam anar a gaudir d'una estona al parc. Allà els pirates ens van preparar un seguit de jocs en els quals ens ho vam passar molt bé!





Dijous vam fer una festa final amb els infants de l'Artur Martorell per acomiadar-nos de les sirenes, els tritons i els pirates i preparar ja la següent aventura amb els germans Jones...

Preparats i preparades pel que descobrirem la pròxima setmana? Però abans ens falta anar de visita als Rucs de la Serralada, a Tiana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.