Tardes 5ª setmana ARTUR

Bon cap de setmana famílies!

Aquesta setmana la vam començar embrutant-nos els dits amb ceres! Vam emplenar el paper en blanc tot de colorines i després el vam amagar amb cera negra. Finalment, vam agafar un escuradents per fer un dibuix artístic i original. Va ser molt màgic el procés!

DIMARTS vam crear el nostre propi trencaclosques. Primer vam fer un dibuix i després el vam enganxar en pals de polo per tallar-lo a trossets. Ens va agradar molt haver de construir el dibuix un altre cop!








DIMECRES vam gaudir experimentant amb pintura i aigua. Ens va agradar molt esquitxar el paper amb molts colors diversos. Som unes i uns grans artistes! 






I DIJOUS... Últim dia!!! Què millor que una tarda plena de joc lliure i dibuixos a pintar i fer? Alguns infants van decidir jugar entre ells, mentre que d'altres van preferir tenir una estona de relaxació pintant dibuixos sobre el centre d'interès d'aquests dies.


Famílies això ha arribat al final... Esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres! Us hi esperem l'any que ve amb moltes ganes. Fins aviat i bones vacances!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.