Segona setmana de casal (Jungfrau)

 Segona setmana de casal (Jungfrau)

Hola famílies, aquí teniu un breu resum de la súper segona setmana al casal!


DILLUNS vam fer jocs de cohesió com la pilota preguntona, la peixera, el pistoler i la bomba. Vam passar un matí molt entretingut. Després del pati vam rebre una carta d'en Ciro i l'Artis dins d'una ampolla que vam haver de buscar per tota la classe. En aquesta carta ens expliquen que han conegut un personatge molt preocupat, la sirena Inoko, i que necessita la nostra ajuda a través d'un conjunt de proves. Vam passar la primera prova, la mímica marina, on a través de les imitacions d'animals marins havíem de trobar la parella que fos el mateix animal que nosaltres. També vam superar la segona prova, jugant a "toca'm si pots" on els taurons havien d'atrapar les sardines.

I finalment, la prova número 3, que va ser un èxit rotund, consistia a jugar a "Terra, cel i mar". I finalment, vam fer una cerca pel pati d'ampolles amb el cos de la Inoko, que a classe vam reunir per veure-la sempre que estiguem a classe.


DIMARTS vam llegir un conte que explicava la pèrdua del millor amic d'Inoko, la tortuga Nico, i després del pati vam fer jocs d'aigua, i per a aquells que no volien mullar-se tant, vam fer altres jocs amb globus i pinzells, fent dibuixos al terra amb aigua.


DIMECRES vam anar a diversos parcs, com Can Barriga, Pompeu Fabra i Can Solei. Vam fer diferents jocs com "el Pi", "Polis i Cacos", "L'ós mandrós" on ho vam passar súper bé.

DIJOUS, en Ciro i Artis ens van escriure una carta on explicaven que els pirates s'han assabentat que les sirenes ens estan ajudant i estan molt enfadats. A la carta ens informen que per comunicar-nos amb els pirates necessitem un amulet màgic i un càntic. I així ho vam fer, vam crear cadascun el seu amulet màgic i entre tots vam crear un càntic molt especial.

DIVENDRES hem anat al Museu d'Arqueologia de Barcelona! Ens ho hem passat genial i hem vist tota mena d'ossos i objectes impressionants que tenen milers d'anys.


ESPEREM QUE ESTIGUEU GAUDINT DEL CASAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.