TERCERA SETAMANA CASAL (ARTUR MARTORELL)

 TERCERA SETMANA

Fantasia Artur Martorell

Bones Famílies, La tercera setmana de casal està a punt d'acabar! I aquí us deixem tot el que hem fet des del dilluns fins al dijous.

Dilluns: Vam començar amb molta il·lusió, ja que hi havia nous integrants i una nova quinzena. Per iniciar la setmana vam fer unes activitats per coneixe'ns una mica tots, i després vam començar la quinzena amb un missatge i una gimcana a fer, per esbrinar el nou personatge misteriós.






Dimarts: Vam començar explicant un conte sobre la contaminació del mar i van acabar ells la història amb la seda imaginació. En finalitzar l'activitat vam aprofitar que feia calor i ens vam mullar amb activitats lúdiques d'aigua.





Dimecres: Aquest dimecres ha sigut molt especial, ja que ens ha vingut una convidada especial a explicar-nos una història i després vam fer activitats per divertir-nos i passar l'estona.




Dijous: Vam començar amb una carta que ens havien deixat pel pati de l'escola i després una activitat basada als treballs manuals, aquesta era un amulet màgic per poder posar-nos en contacte amb els pirates.





FINS LA SETMANA QUE VE!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.