Juny matins Artur Martorell

Hola, famílies! 

Després d'acabar l'escola i les festes de Sant Joan, aquest dimarts vam començar el Casal d'estiu. El primer dia vam fer jocs, tant infants com monis, per coneixe'ns i crear un ambient de cohesió. Després d'esmorzar vam refrescar-nos tots plegats amb jocs d'aigua. 

Dimecres vam rebre una carta d'en Geronimo que deia que havíem de superar uns jocs per aconseguir unes peces per muntar un túnel i anar a l'època dels dinosaures, ens vam agrupar amb els Viatgers de l'escola Jungfrau a la Pineda (Parc de Can Solei) on vam fer jocs molt entretingut. 

Dijous vam agrupar totes les peces del túnel i vam aprofitar per pintar-lo al nostre estil. Un cop acabat el vam travessar per poder arribar a l'època dels dinosaures. Després d'esmorzar faríem uns ambients de lliure circulació on poder treballar les nostres habilitats de construcció i artístiques, també la psicomotricitat a l'exterior. Esperem que hàgiu gaudit molt aquesta setmana i esperem gaudir de tot el que ve amb vosaltres les pròximes setmanes!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.