Juny matins Jungfrau

Bon dia, famílies!

Ja ha arribat la calor i, per tant, ja hem començat el casal d'estiu!

Aquest dimarts vam iniciar el dia fent uns jocs per conèixer-nos entre tots, tant als monitors com al grup d'infants. Vam jugar al pistoler i el joc dels paquets. Més tard ens va visitar en Geronimo Stilton on ens va explicar que l'havíem d'ajudar a superar les seves aventures.



Després d'esmorzar, ens vam preparar per fer unes activitats d'aigua i refrescar-nos de la calor que feia.


Dimecres vam començar el dia amb una carta d'en Geronimo que deia que havíem de superar uns jocs per aconseguir unes peces per muntar un túnel per poder-nos teletransportar al passat per anar a l'època dels dinosaures. Vam anar al parc i vam jugar al telèfon, a fet i amagar i al mocador.



Després del superesmorzar que vam fer, vam haver de muntar el túnel, on el vam construir i decorar amb pintures i gomets.



El dijous res més arribar, en Geronimo ens va dir que se li havien perdut unes cartes de dinosaures i les havíem de buscar per tot el pati. Tot seguit havíem de passar pel túnel que ens transportava a l'època dels dinosaures. Per acabar el matí, vam poder participar en uns ambients de lliure circulació, espais on poder fomentar la nostra imaginació amb disfresses, treballar la psicomotricitat fina amb construccions i la coordinació amb l'ambient exterior!

                  



Quines ganes de saber què ens té preparar el Geronimo Stilton la setmana vinent, però abans gaudirem de l'excursió de divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.