Juliol 3 matins Jungfrau

Hola, famílies!

El dilluns, després de rebre els infants, hem llegit la carta que ens ha enviat en Geronimo Stilton i l'hem comentat entre tots. A partir d'aquí hem explicat el que faríem a primera hora i, per grups, els i les nenes han estat pintant el que posteriorment seria el puzle per construir. Tornant del pati hem descobert que el dibuix que els infants havien pintat a primera hora, per art de màgia s'havia trencat en diferents peces, de manera que teníem una missió: ajuntar les peces del puzle per tornar a tenir la figura inicial. De forma conjunta, hem anat fent la tasca fins a arribar al resultat desitjat.


El dimarts, a primera hora, en arribar tots els infants a l'aula, hem fet una rotllana per explicar el que faríem en el dia d'avui i seguidament, hem començat amb el taller de les màscares, on nens i nenes han tingut llibertat per escollir i decorar les seves màscares segons els seus gustos i imaginació. Un cop ha acabat l'hora del pati, hem començat amb els jocs d'aigua, on la majoria dels alumnes han participat i s'han mullat, gaudint molt tots junts!



El dimecres, hem fet una petita sortida al parc de Can Barriga a Badalona! Al parc hem tingut temps lliure i també hem fet jocs organitzats i dirigits pels monitors. D'aquesta manera, hem organitzat estacions, on a cadascuna d'elles hi havia un/a monitor/a amb una proposta de joc i, on cada 10 minuts aproximadament, anaven canviant de dinàmica. Les propostes de joc han sigut: mocador, limbo, telèfon i 'pilla - pilla'. Per acabar, hem ofert altres jocs, entre els quals els i les alumnes han pogut escollir el que preferissin (patata calenta, peixera o sardina).

 


El dijous, els infants han tingut una supersorpresa, després de tant practicar amb la màgia, avui els ha tocat crear la seva vareta màgica, això els ha fet moltíssima il·lusió! Després de l'explicació tots els infants han començat a pintar els fulls que posteriorment serien la vareta i han anat enganxant els gomets a les estrelles d'aquesta. Finalment, amb l'ajuda de les monitores hem muntat i acabat les varetes de tots els i les infants. Per acabar el matí, hem fet ambients (art, fer i desfer, construccions i cos i moviment); tots els i les infants s'han anat movent per les diferents aules, participant en totes les propostes.


 


Que bé que ens ho hem passat durant la setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.