Juliol 3 tardes Jungfrau

Hola, famílies!

El dilluns, els infants van gaudir d'una activitat molt creativa i entretinguda. Primer, van pintar amb plastidecors i colors de fusta un mural que les monitores havien dibuixat prèviament. Un cop acabats els dibuixos, vam retallar el mural per crear un trencaclosques. Per fer l'activitat més emocionant, vam construir un túnel amb una tela i les cadires de l'aula. Els infants havien de passar pel túnel per resoldre el trencaclosques i, finalment, muntar-lo sobre la taula. Aquesta activitat no només va ser molt divertida, sinó que també va fomentar la col·laboració i la resolució de problemes en grup. Al final de la tarda, cada infant es va endur una peça del trencaclosques a casa com a record d'aquesta experiència tan especial.



El dimarts vam dedicar-nos a aprendre a dibuixar-nos a nosaltres mateixos. Els infants van haver de fer un autoretrat en un full en blanc, dibuixant la seva roba, els cabells, els ulls i altres trets característics. L'objectiu d'aquesta activitat era que després els altres infants poguessin endevinar de qui era cada dibuix. Aquesta activitat va ajudar els nens i nenes a desenvolupar la seva autoimatge i a reconèixer els detalls que els fan únics.


El dimecres, els infants van gaudir d'una activitat molt creativa. Primer, vam deixar una estona de temps lliure perquè els infants poguessin jugar i relaxar-se mentre els monitors preparaven un conte per a ells. Després de l'explicació del conte, vam dividir els infants en grups segons les edats (I3, I4 i I5). Cada grup va tenir l'oportunitat de crear el seu propi conte, imaginant personatges, desenvolupant la trama, i elaborant tots els detalls. Van dibuixar els personatges i les escenes per després. Per acabar la tarda, cada grup va presentar el seu conte als altres. Aquesta activitat va fomentar la creativitat, el treball en equip, i la capacitat de comunicació dels infants, oferint-los una experiència molt divertida i enriquidora.



El dijous vam gaudir d'una tarda molt entretinguda i relaxant. Primer, vam fer una sessió de ball on els infants van poder moure's i expressar-se a través de la música. Després, vam continuar amb una classe de ioga, que va ajudar els infants a estirar-se, relaxar-se i aprendre algunes tècniques de respiració. Finalment, per acabar la tarda de manera tranquil·la, vam fer una activitat de massatges, on els infants van aprendre a donar i rebre massatges suaus, fomentant el benestar i la connexió entre ells. Aquesta combinació d'activitats no només va ser divertida, sinó que també va proporcionar moments de relaxació i connexió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.